Over ons

Aangenaam, mijn naam is Karin. Woon in een mooi rijtjeshuis ergens in het midden van het land ruim onder de zeespiegel. Ik woon daar samen met vriendlief (VL), inmiddels al ruim 13 jaar mijn partner in crime, en de grootste dief van mijn hart (en portemonnee).Verder lopen er nog 2 katten rond om de boel te terroriseren.

Sinds begin 2014 bewuster bezig met geld en de poging om hier meer uit te halen (en over te houden). Inmiddels hebben wij onze hypotheekcrisis bezworen en kunnen we nu onze pijlen op andere zaken richten. Zoals het verder aanpassen van ons huis en het wat meer van de wereld zien.

Hoewel ik het consuminderen echt heel interessant vind en ook zoveel mogelijk in mijn leven toepas ben ik geen diehard beoefenaar. Je leeft tenslotte maar 1 keer en het levensdoel is niet om te sterven met zoveel mogelijk geld op de bank!

Hopelijk kan ik via dit blog mensen aan het denken zetten, op kleine tips wijzen of misschien zelfs door de reactie zelf meer leren.

4 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk!

  Je bent zeker nooit te goed om zelf nog wat bij te leren. Ik wens je veel plezier en succes met zowel het bloggen als consuminderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, aangenaam! Ik ben ook een nieuwe blogger, met hetzelfde aflosidee. Leuk om je stukjes te lezen! Hoe bevalt het bloggen je?
  Groet, Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bloggen is leuk, maar ik moet er soms wel de tijd voor vinden.
   Jij ook veel succes en plezier gewenst!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...