donderdag 25 augustus 2016

Uitkering ongeluk!

Vandaag was een hele goede dag voor de spaarrekening! We hebben namelijk de uitkering binnen van het ongeluk. Dat betekend dat de autoschade van €5.350 volledig binnen is. Ook kregen we alvast een voorschot op de schade aan Vriendlief à €370. Dat alles gaat uiteraard naar de spaarrekening van de auto.

Vriendlief zijn droomauto is echter duurder dan wat hij had. Oorspronkelijk zou hij daar pas naar gaan kijken over 2 tot 3 jaar, maar aangezien we nu onverwachts toch zonder zitten hebben we besloten om er maar gewoon nu voor te gaan. Het is nog een beetje afhankelijk wat voor auto`s hij tegenkomt hoe lang het nog gaat duren. Dus wij hebben nog geen doel gezet. Voorlopig kunnen we het nog schipperen met behulp van de auto van van de zaak voor het woon-werk verkeer. We klooien liever nog even zo aan dan dat we voor een alternatieve auto gaan.

We hopen ook dat er nog een redelijk bedrag uit de letselschade komt. Officieel zitten daar ook een boel bedragen in die kosten betreft die we al gemaakt hebben. Maar dat is toch al betaald en dus gaat het gewoon ook naar de auto. Het is alleen wel de vraag hoe lang dat nog duurt, want VL loopt momenteel nog bij de fysio voor zijn nek.

Een ander plusje vandaag voor een ander potje was de verkoop van de gangdeur. Deze was overbodig geworden door de verlenging van de gang. De deur inclusief kozijn heb ik kunnen verkopen voor €75 en hij wordt morgen opgehaald. Dat betekend geld in mijn potje voor het interieurproject (aka de lange weg naar een nieuwe keuken) en een deur uit de woonkamer. Wat zal dat opruimen!

Morgen nog 1 lange dag op kantoor in de 29 graden en dan is het weekend. Een lang weekend want ik ben maandag en dinsdag ook lekker vrij! O enne, ik had 2 maand geleden zaadjes uitgestrooid in mijn tuin en dat was tegen de verwachting in een enorm groen oerwoud geworden. Maar de bloemen lieten lang op zich wachten. Deze week was daar dan toch de eerste bloem. Inmiddels zijn er al 3 bloemen en lijk t de gang er nu echt in te zitten. Ze zijn nog super mooi ook!


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...