woensdag 22 juni 2016

Aangereden!

Het zit ons niet mee. Na alle drama afgelopen maand denk je dat je het allemaal weer een beetje op de rit hebt, meldt het volgende drama zich weer aan. Vanmiddag is vriendlief aangereden op de rotonde. De tegenpartij was geen zuivere koffie en de auto is hoogstwaarschijnlijk total loss. VL is geschrokken en heeft wat hoofdpijn. In de gaten houden dus en morgen voor de zekerheid even naar de huisarts.

Naast de financiële, fysieke en emotionele schade is het ook gewoon weer een boel gedoe. Je hebt een auto minder, VL is op dit moment niet geschikt om te werken en je bent afhankelijk van de verzekeringen en hoe snel zij schakelen. Bah bah bah en ik had de smaak net weer een beetje te pakken.

we hadden net alle auto aanschaf discussies achter ons gelaten. Kunnen we weer opnieuw beginnen...

Schrale troost is dat het niet onze schuld is en we financieel hopelijk niet helemaal het schip in gaan.

8 opmerkingen:

 1. He, balen zeg, gelukkig viel het nog mee qua letsel voor je man, sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He vervelend!
  Wat bedoel je met de tegenpartij is een zuivere koffie? Denk je dat je daar last van gaat krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zou het gezegde letterlijk kunnen nemen. Ik hoop dat wij daar geen last van zullen krijgen. Vanmorgen lagen de schadepapieren op de mat. Politie heeft ze waarschijnlijk vrij laat nog langs gebracht. Er staat een polisnummer op dus ze zijn in elk geval verzekerd...theoretisch

   Verwijderen
 3. Ziet er niet naar uit total loss, en zo heeft een sportieve auto ook nadelen men verwacht niet dat je al zo snel aanwezig bent bv op de rotonde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als VL er niet had gereden dan was deze persoon hoogstwaarschijnlijk letterlijk rechtdoor over de rotonde gegaan. Ging echt met een gangetje van +60km/u .

   Verwijderen
 4. Hopelijk komt alles goed. De schade aan de auto is afhankelijk van de dagwaarde van je auto. Als de schade groter is dan heb je kans dat hij total loss is. Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, dat is een flinke klap geweest zeg! Ik kan mij voorstellen dat je baalt van de schade, maar het belangrijkste is het dat je vriend er goed van af komt. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend voor jullie zeg! Ik kan me voorstellen dat de schrik er even inhakt.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...